Paltinu: +40724244464; +40799820544
Cascada: +40724244463; +40768689292
                        rezervari@balea-turism.ro

Facililăţi

Cabana Bâlea Cascadă vă oferă posibilitatea organizării de banchete, recepţii, mese oficiale, nunţi într-un cadru natural de excepţie. Evenimentele se pot organiza în patru săli pregătite şi pe terasele cabanei funcţie de alegerea dumneavoastră.

Pentru clienţii cabanei oferim parcare şi WiFi gratuit în spaţiile publice.

La cerere, asigurăm asistență montană de specialitate şi servicii de ghid montan în colaborare. Iubitorii fotbalului au posibilitatea vizionarii partidelor din campionatul intern , alături de alte multe programe  oferite turiştilor în spaţiile publice şi în spaţiile de cazare.

Cabana Bâlea Cascadă este de altfel gazda unor manifestări tradiţionale şi de mare interes, găzduind petrecerile finale ale Serbărilor Estivale ale Zăpezii şi ale Carnavalului Zăpezii ambele cu XXI de ediţii, Balul Femeii, petrecerea Crăciunului şi a Revelionului. Tot de aici se dă startul la Transmaraton,competiție de alergare care se desfașoara pe Transfăgărășan între cabana Bâlea Cascadă si barajul Vidraru și care în acest an a desfășurat în luna septembrie cea de-a IV-a ediție.